بهینه سازی سئو

الگوریتم کبوتر گوگل چیست؟

يكشنبه, ۲۲ دی ۱۳۹۸، ۰۳:۴۵ ب.ظ

الگوریتم کبوتر گوگل چیست؟

 

الگوریتم کبوتر ابتدا در 20 آگوست 2013 راه اندازی شد. این الگوریتم یکی از بزرگترین تاثیرات را تا کنون بر روی جستجوهای محلی گوگل داشته است. این آپدیت ابتدا توسط مجله Search Engine Land شناسایی شد و از خود گوگل نیز در آن زمان اطلاعات موثقی کسب کرد.

الگوریتم کبوتر بر این اساس طراحی شد تا الگوریتم جستجوی محلی گوگل را به الگوریتم جستجوی وب آن ارتباط داده و بر مبنای مسافت کاربر تا مکان ها، تغییراتی را در رتبه بندی ها انجام دهد. از زمان معرفی این الگوریتم تا به امروز تغییراتی در نمایش مکان های گوگل در SERP (صفحه نتایج گوگل) ایجاد شده است. امروزه نتایج مکان های گوگل به صورت لیست سه تایی از مکان های مشخص در بالای نتایج جستجو نمایش داده می گردد.

 

نشانه های الگوریتم کبوتر

در این قسمت نگاهی می اندازیم به تغییراتی که به واسطه راه انداری الگوریتم کبوتر ایجاد شده است:

1. طبق بیانیه رسمی گوگل، یکی از اهداف اصلی آنها در اجرای این الگوریتم، ایجاد رابطه مستقیم بین نتایج جستجوی محلی و وب می باشد. نتیجه این الگوریتم اینست که گوگل توجه بیشتری به سیگنال های گرفته شده از مکان کسب و کارها می کند و درنتایج جستجو اهمیت بیشتری به آنها می دهد.

2. گوگل این آپدیت را با هدف بهبود ارائه نتایج جستجو به کاربران راه اندازی کرد. طی این الگوریتم مکان هایی که نزدیکتر به کاربر هستند، در نتایج جستجو نشان داده می شوند. به عنوان مثال اگر عبارت "پیتزا در تهران" را جستجو کنید، احتمالا سه تا از پیتزا فروشی هایی که در نزدیکی شما قرار دارند، نمایش داده می گردند.

 

نتایج حاصل از الگوریتم گوگل

در آزمایش های مختلف نشان داده که صرفا بعد مکانی دخیل نیست و موارد دیگری نیز در رتبه بندی مکان ها مرتبطند.

گوگل امروزه با تست های فراوانی که در این مورد انجام داده است سعی کرده که بهترین نتایج را به کاربران نشان دهد. موبایل ها نیز به این امر کمک کرده اند، چرا که دستگاه های موبایل مکان دقیق تری را به گوگل ارائه می دهند.

3. یکی از قابل توجه ترین نتایج الگوریتم کبوتر، تغییر در تعداد مکان هایی بود که توسط گوگل نمایش داده می شد. قبل ار ارائه این آپدیت، گوگل برای کلمات مورد جستجویی که به مکان ها مرتبط بودند، لیست 7 تایی از مکان ها را نمایش می دهد. در سال 2015 نیز بعد از ایجاد این آپدیت در زمان کمی این لیست به 10 عدد نیز رسید. اما رفته رفته از این تعداد کاسته شده و مدت هاست این لیست به شکل سه تایی نمایش داده می شود. این کاهش تعداد مکان ها موجب شده که بسیاری از کسب و کارها شانس نمایش مکان خود در نتایج جستجو را از دست بدهند.

4. با رویکار آمدن الگوریتم کبوتر بسیاری از کسب و کارها، شروع به فعالیت های نامتعارف کردند تا با استفاده از ضعف های گوگل در این زمینه، نام کسب و کارشان، در نتایج مکانی گوگل به نمایش درآید. یکی از جنبه های آزار رهنده الگوریتم کبوتر که همچنان نیز به طور کامل حل نشده است، عدم تفکیک کسب و کارهای حقیقی از انواع غیر حقیقی آن است. افرادی سعی می کنند که با تغییر نام خود در مکان های گوگل، خود را به شکل نامتعارفی در نتایج گوگل نمایش دهند.

 

 

الگوریتم کبوتر گوگل در چه زمانی راه اندازی شد؟

شرکت گوگل الگوریتم کبوتر را در ۲۰ آگوست ۲۰۱۳ راه اندازی و ایجاد کرد. این الگوریتم ابتدا در کانادا، سپس در انگلستان و بعد در کانادا و استرالیا اجرا شد. بزرگترین نتیجه الگوریتم کبوتر روی جستجوهای محلی بوده است. این الگوریتم، به کسب و کارهای محلی اجازه می دهد که مشتریان خود را راحت تر به سمت خود جذب کنند.

هدف شرکت گوگل از راه اندازی الگوریتم کبوتر چه بوده است؟

مهم ترین ماموریت سازمان گوگل، کسب رضایت کاربرانش است؛ زیرا تمام درآمد گوگل از طریق تبلیغات و جستجو به دست می آید و باید افراد را در کنار خود نگه دارد.

هدف شرکت گوگل این است که افراد به بهترین نتیجه دست پیدا کنند. گوگل دوست دارد که عالی ترین گزینه را به کاربر خودش نشان دهد و همواره رضایت کاربران خود را به دست بیاورد. الگوریتم هایی که برای وب سایتها طراحی می شوند، به این منظور طراحی می شوند که سایتها با بهترین امکانات و نتایج را در رتبه های بالاتر قرار دهد. سایتهایی که خوب سئو شده باشند و کاربران، تجربه خوبی از بازدید آن داشته باشند، در رتبه های بالاتر گوگل قرار می گیرد.

 

 

سئوی محلی یا Local SEO چیست؟

اگر به یاد داشته باشید، در گذشته یکی سری مجله با عنوان «پیک برتر» در خانه‌ها پخش می‌شد. هدف اصلی این مجله‌ها این بود که شما را با تمام کسب و کارهای محلی و نزدیک به موقعیت شما آشنا کند.

مثلاً تمام رستورآن‌ها، آموزشگاه‌ها و سالن‌های آرایشی نزدیک منزل شما، در این مجله به همراه اطلاعات تماس معرفی می‌شد. این کسب‌و‌کارهای محلی مصداق چیزی است که گوگل امروزه با استفاده از الگوریتم کبوتر در موتور جستجوی خود قرار داده است.

 

جستجوگر محلی یا Local Searcher کیست؟

فرض کنید کاربری هستید که در منطقۀ تجریش تهران زندگی می‌کند. این کاربر با جستجوی عبارت «استخر در تجریش» انتظار دارد تنها استخرهایی از طرف گوگل به او پیشنهاد شوند که به منطقۀ تجریش نزدیک‌تر هستند.

این کاربر همان جستجوگر محلی یا لوکال سرچر است زیرا در عبارتی که جستجو کرده، منطقۀ «تجریش» را به عنوان محل یا موقعیت مشخص کرده است. در واقع عبارت جستجو شده به یک موقعیت مکانی اشاره دارد که حتی ممکن است از موقعیت فعلی کاربر فاصله داشته باشد.

در بسیاری موارد حتی کاربر موقعیت مکانی مورد نظر خود را در جستجو بیان نمی‌کند ولی عبارتی که جستجو کرده است به یک کسب و کار محلی اشاره دارد. بعنوان مثال کسی که عبارتی مانند “رستوران سنتی” را جستجو می‌کند از نظر گوگل به دنبال نزدیک‌ترین و بهترین رستوران با این ویژگی در نتایج جستجو است و در عمل یک جستجوی محلی انجام داده است.

 

آپدیت کبوتر گوگل چه تغییراتی در سئو ایجاد کرد؟

1-کمک به کسب و کارهای محلی

یکی از تغییراتی که گوگل با معرفی کبوتر آن را هدف گرفته بود، وارد کردن الگوریتمی بود که موقعیت-محور باشد. در واقع گوگل قصد داشت نتایجی که به کاربر نشان می‌دهد را به نحوی سازمان‌دهی کند که نتایج بر اساس محل یا منطقه رتبه‌بندی شوند.

این اقدام گوگل باعث شد که کسب و کارهای محلی دست به کار شوند و سئوی محلی سایت خود را بهبود دهند تا به این ترتیب بتوانند مشتریان هدف خود را راحت‌تر پیدا کنند.

 

 

آپدیت کبوتر گوگل چه تغییراتی در سئو ایجاد کرد؟

1-کمک به کسب و کارهای محلی

یکی از تغییراتی که گوگل با معرفی کبوتر آن را هدف گرفته بود، وارد کردن الگوریتمی بود که موقعیت-محور باشد. در واقع گوگل قصد داشت نتایجی که به کاربر نشان می‌دهد را به نحوی سازمان‌دهی کند که نتایج بر اساس محل یا منطقه رتبه‌بندی شوند.

این اقدام گوگل باعث شد که کسب و کارهای محلی دست به کار شوند و سئوی محلی سایت خود را بهبود دهند تا به این ترتیب بتوانند مشتریان هدف خود را راحت‌تر پیدا کنند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۱۰/۲۲
بیژن ابراهیمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی